Sorteer op

Lilsyland haakpakketten en -patronen

Mijn man en ik gingen tijdens mooi, warm zomerweer een stukje wandelen in een stuk bos vlakbij. We liepen te praten en opeens hoorde ik een raar geluid. Verbaasd keek ik om me heen, maar zag niets. We liepen verder en weer hoorde ik dat gekke geluid. En wat we toen zagen, was zo bijzonder! Ik durfde er eerst niet over te praten, bang dat mensen me heel gek zouden vinden. Maar ik wil het toch graag met jullie delen. Feit is dat we elkaar begrijpen.

Ik hoorde een fluisterend geluid. Eerst dacht ik dat het de wind was. Toen leek het geluid meer op gepiep. Zoekend keek ik om me heen. En daar zag ik een apart wezentje, dat vanachter een struik ons aan het bekijken was. Hardop vroeg ik me af wat dat voor wezentje was. Het wezentje antwoordde dat zijn naam Snufsy is en dat hij in Lilsyland woont. Hoe ik Snufsy kon verstaan? Dat kan ik niet precies uitleggen. 

Snufsy vertelde uitgebreid over Lilsyland en de inwoners. Snufsy heeft als eerste geposeerd. Daarna durfden meer inwoners zich te laten zien en hebben ze geposeerd. Maar nog niet alle inwoners hebben het geduld gehad stil te zitten en te poseren. Er zitten dus nog een paar verstopt in mijn garen. 

© 2012 - 2023 Lilian's Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel