Sorteer op

Venus borduurgaren

Venus borduurgaren is een 6-draads borduurgaren gemaakt van de beste kwaliteit 100% Egyptisch katoen. Het borduurgaren is dubbel gemerceriseerd om een prachtige glans te krijgen. Op elke streng Venus zit 8 meter. Het garen is kleurecht en wasbaar tot maximaal 80 graden.

Venus borduurgaren is te vergelijken met andere bekende borduurgarens. Zelf vind ik het net zo fijn als dmc-garen, maar het is wel een stuk goedkoper. De draad rafelt niet snel en is, indien nodig, snel uit de knoop te halen. Ook na het uithalen is het garen nog heel goed te gebruiken. En dit zeg ik uit eigen ervaring!

Er zijn heel veel kleuren Venusgaren. Om het makkelijker te maken, heb ik alle kleuren in het assortiment verdeeld in versschillende kleuren. De kleurgroepen zijn: wit/crème. geel, roze, oranje, rood/paars, blauw, grijs, groen en bruin.

 

                         

 

Heb je dmc- of anchorgaren en wil je liever venusgaren gebruiken, maar je weet het goede nummer niet van het venus-garen? Kijk dan in de conversietabel. Daar zie je de kleurnummers van dmc, anchor en venus.

 

 

 

 

                                                                                 

© 2012 - 2023 Lilian's Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel