Mijn eerste borduurpatronenboekje is uit!

Mijn eerste borduurpatronenboekje is uit!

 

Terwijl ik dit blog schrijf, is het echt herfstweer geweest de laatste dagen. En het is opeens koud, ondanks het zonnetje. Ik krijg de neiging om met een dekentje op de bank te gaan liggen. Maar ja, mijn thermostaat is kapot sinds de chemo. Dus na 5 min. onder de deken heb ik het weer harstikke warm. Heel irritant.

Het begin

Het herfstweer heeft voor mij zeker zijn charme. Ik vind de herfst bij uitstek het seizoen om creatief bezig te zijn. Met een kop thee (koffie lust ik nog steeds niet) fijn borduren of haken. Maar ik vind het ook nog steeds leuk om zelf borduurpatronen te ontwerpen. En dat is nou precies wat ik de afgelopen weken heb gedaan. Want het is verslavend hoor! Ik heb 10 simpele patroontjes gemaakt. Ik wilde graag borduurpatroontjes hebben, die iedereen kan maken en snel klaar zijn. En die je kunt inlijsten en afwisselen na zoveel tijd. Zo kun je je interieur elke keer veranderen voor heel weinig geld.

Halloween

Het onderwerp van mijn eerste patronenboekje is Halloween. Zelf vier ik overigens nooit Halloween. Ik ben als de dood voor spinnen. En die zijn toch vaak te zien in de versiering! En vroeger als kind was ik bang voor heel veel dingen. En als ik iets engs zag, dan ging ik daarover dromen. Was het zo erg? Jazeker, ik mocht zelfs de clip van Thriller van Michael Jackson niet zien. Dat was te eng!

Tegenwoordig ben ik niet meer zo’n angsthaas. Ik kan oprecht genieten van andere mensen die zich verkleden in de meest vreemde outfits. En de prachtige make-up die ik soms zie. Dat is echt genieten! En ik bewonder de mensen die zo mooi de make-up kunnen aanbrengen.

En dan wil ik het nog even hebben over pompoenen. Sinds een paar jaar heb ik pompoensoep ontdekt, zo lekker! En pompoenen en Halloween zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

En zo denkende aan Halloween en alles wat er bij hoort, kreeg ik de inspiratie voor mijn eerste patronenboekje.

Niet het laatste borduurpatronenboekje

Het eerste patronenboekje smaakt naar meer en is zeker niet mijn laatste boekje! Ik ben nu al druk bezig met herfstpatroontjes. En ik heb nog meer ideeën. Maar misschien heb jij nog een leuk idee? Dan hoor ik die natuurlijk heel graag. Je kunt altijd mailen.
En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat je van het eerste borduurboekje vind. Laat je me het weten? Ook dat kan per mail. Ik vind het heel leuk als je een reactie geeft.

 

© 2012 - 2024 Lilian's Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel