Een terugblik en een vooruitblik

Ook ik kan het niet laten en kijk nog even terug op 2019 en vervolgens wil ik vooruitkijken naar 2020.

2019 privé

Als ik terugkijk naar 201,9 dan is toch de rode draad in het jaar mijn ziekzijn. Met een behoorlijk kapot lijf door de borstkanker begon ik aan 2019. Waar ik eerst nog de hoop had een borstamputatie en reconstructie in 1 keer te kunnen hebben, werd die hoop de bodem ingeslagen door de plastisch chirurg. Ik moest nog 2 chemo's en mijn lijf was al op en kapot. Zo'n ontzettend zware operatie kon mijn lijf niet aan. Helaas, de teleurstelling snel verwerken en door met me concentreren op enkel een amputatie. En als je bang bent voor operaties, dan is dat niet echt fijn. Maar het ging boven verwachting goed en na de operatie kon ik de hele wereld aan. Optimistisch begon ik aan de bestralingen. Nog even en dan kon het gewone leven beginnen. Helaas was ik te optimistisch. Al mijn energie verdween door de bestraling. Ik kreeg toch nog last van gevolgen van de chemo en operatie. Potverdorie, dat was niet de bedoeling!
Het was een jaar waarin ik heb moeten leren omgaan met lichamelijke beperkingen.

Mijn zakelijke dromen in 2019

            

Gelukkig heb ik de webshop kunnen openhouden, weliswaar met hulp, maar het is gelukt! En zeker dankzij begripvolle klanten, dus dank jullie wel!

Ik heb geprobeerd mijn dromen uit te laten komen door een digitaal borduurpatronenboekje uit te brengen. De eerste heeft als onderwerp Halloween. Als snel kwam het tweede boekje met als onderwerp herfst/winter. Het derde boekje bevat Kerstpatronen.

Een andere droom was het ontwerpen van een Zeeuwse sieradencollectie. Deze is geïnspireerd door onze vakanties in Zeeland en haar mooie, gezellige steden en dorpen. Wat een leuke reacties heb ik hierop gekregen!

De webshop heb ik gebruiksvriendelijk gemaakt en ik heb veel nieuwe artikelen toegevoegd. Door mijn verlaagde energielevel heb ik de keus gemaakt me te richten op borduren en haken en LielDesign. Dit is mijn eigen merk. Ik ontwerp borduurpatronen, sieraden, sleutelhangers, steekmarkeerders en kaarten.

 

Het jaar 2020

Dit wordt het jaar waarin ik doorga met het uitbrengen van digitale borduurpatronenboekjes, het ontwerpen van sieraden, sleutelhangers en steekmarkeerders. Ik wil een aantal nieuwe kaarten ontwerpen en maken. Mijn hoofd zit vol ideeën. 
Ik ben bezig op de achtergrond mijn Pinterestaccount te veranderen. 
Schrijven vind ik leuk, dus ook daar wil ik meer mee gaan doen.

De energie om op hobbymarkten te staan, ontbreekt. Ik wil graag op een markt in België staan in juni, maar dat zal de enige zijn dit jaar. Hoe leuk ik het ook vind, een markt kost heel veel energie. En die heb ik dus nog niet.

Nieuw dit jaar is dat je bij je aankopen bij Lilian's Hobby kunt sparen voor korting. De details moet ik nog uitwerken, maar je wordt hier via de nieuwsbrief en social media van op de hoogte gehouden. Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kun je nu doen door hier te klikken. Je ontvangt een gratis haak- én borduurpatroon en je maakt kans op een leuk knutselpakket.

Ideeën

Zoals ik al zei, mijn hoofd zit vol ideeën. Maar ik ga ze niet allemaal verklappen. Ten eerste ben ik dol op verrassingen en als ik alles verklap, is het geen verrassing meer (logisch). Ten tweede kan niemand voorspellen hoe de toekomst eruit ziet. Ik dus ook niet. Ik weet niet of ik alle ideeën kan uitvoeren. Ik weet niet hoe mijn lijf zich gaat gedragen en of het geen roet in het eten gaat gooien. En ik wil niemand teleurstellen. En sommige ideeën zijn enkel nog een twinkeling in mijn ogen.
 

Goede voornemens 

Om eerlijk te zijn, heb ik eigenlijk nooit goede voornemens. Ik doe meestal iets als ik voel dat ik er klaar voor ben. En of dat aan het begin of eind of midden in een jaar is, dat maakt me niet uit. Wat ik wel weet? Dat ik houd van dingen creëren, ideeën werkelijkheid zien worden, een inspiratie zijn voor anderen. En dat is waar ik me op ga richten het komende jaar! 
Dus houd Lilian's Hobby in de gaten, er komen mooie dingen aan!

 

© 2012 - 2024 Lilian's Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel