Fight Collectie speciaal voor kankerpatiënten

 

Wat is de Fight Collectie?

Dit is een collectie artikelen die ik heb ontworpen en gemaakt om geld in te zamelen voor Stichting Cancer. De Collectie is verkrijgbaar vanaf half september t/m 31 oktober 2023. Oktober is de borstkankermaand.

De collectie bestaat uit geluksengeltjes, armbanden, oorbellen en steekmarkeerders. En niet alleen in het roze, maar ook allerlei andere kleuren. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Eigen ervaring met kanker
Ongeveer 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Elk jaar sterven in Nederland meer dan 3000 vrouwen aan borstkanker. En sinds 21 augustus 2018 ben ook onderdeel van de statistieken, want toen kreeg ik de diagnose borstkanker. De arts zei meteen dat ik alleen moest onthouden dat het te genezen was, dus ik was meteen mijn angst voor de toekomst kwijt. Want dat ik borstkanker had, dat wist ik. Door mijn gevoel en de opmerking van de radioloog dat het niet goed was wat hij zag. Maar wat waren mijn vooruitzichten? Door de woorden van de arts was ik gerustgesteld.

 

Kleine attenties
Mijn omgeving reageerde heel verschillend. De meeste schrokken, gaven knuffels, staken me een hart onder de riem. Sommige mensen wisten niets te zeggen, maar dat is ook oké. Ik vond het al hartverwarmend dat ze dat gewoon zeiden. De eerste weken na de diagnose kwam ik vazen te kort voor alle bossen bloemen die ik kreeg. En ik kreeg geluksengeltjes, uiltjes en heel veel kaarten.

Op de momenten dat ik het moeilijk had tijdens de behandeling, gaven de kleine attenties van de mensen om me heen me de kracht door te gaan.

Het is moeilijk om te laten merken aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen, dat je meeleeft. Want wat zeg je? Hoe gaat degene er zelf mee om?

Met de artikelen uit de Fight Collectie kun je laten zien dat je er bent, dat je meeleeft, dat ze op je kunnen rekenen. En dat is zo belangrijk om te laten weten!

 

Waarom gaat de opbrengst naar Stichting Fight Cancer?
Ik wil met de opbrengst van de Fight Collectie een goed doel steunen. Een doel waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

In het verleden heb ik 4x meegedaan met een zwemtocht van 2 km. in natuurwater om geld op te halen voor Stichting Fight Cancer.
Dankzij een projectmanager van de Stichting ben ik bij een geweldige kapper in Utrecht gekomen. Door hem heb ik vertrouwen dat het ooit weer beter gaat worden met mijn haar.

Stichting Fight Cancer zet zich in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn! Alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker. En ik ben echt van mening dat ik zonder onderzoeken in het verleden nu niet meer had geleefd.

 

Help me mee een mooi bedrag te kunnen doneren. Laat de mensen die de diagnose kanker heb gekregen (mijn lotgenoten) weten dat ze niet alleen staan. Samen staan we sterk!

 

Ben je nieuwsgierig naar de Fight Collectie? Klik hier en je ziet meteen wat ik met liefde heb gemaakt.

© 2012 - 2024 Lilian's Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel