Blije borduurbox, wat is dat?

Wat is de blije borduurbox?

Aan het assortiment heb ik een nieuw product toegevoegd: de blije borduurbox.
In dit blog leg ik je uit wat de blije borduurbox is en geef antwoord op de meest gestelde vragen.

De blije borduurbox is een verrassingsbox gericht op borduren in kruissteek.
Het is een cadeau voor jezelf. Maar natuurlijk kun je er ook iemand anders mee verrassen.

 

Het ontstaan van de blije borduurbox

Het liefst geef ik mezelf elke maand een borduurpakket cadeau. Tegelijkertijd vind ik het ook heel erg leuk om borduurpatronen te ontwerpen. Dat moest te combineren zijn. En zo kwam ik op het idee van de blije borduurbox.

 

Wat zit er in de blije borduurbox?

Ik vind het belangrijk dat het borduurpatroon niet te groot is. Je herkent het namelijk vast wel. Je hebt een heel mooi borduurpakket waar je enthousiast aan bent begonnen. Maar na een tijdje komt de klad erin. Je legt het even weg en het wordt moeilijker om er weer verder mee te gaan. Tussendoor maak je nog andere borduurpakketten. Voordat je het weet, ligt je grote borduurpakket een paar jaar.

In elke borduurbox zit een door mij ontworpen borduurpatroon.

De borduurpatronen in de blije borduurbox hebben als afmeting max. 10x10 cm. Dat is een patroon dat je in principe in een maand kan borduren. Als je er langer over wilt doen, om wat voor reden dan ook, dan is dat prima. Jij bepaalt nog steeds je eigen tempo.

 

Moet ik nog iets aanschaffen als ik de blije borduurbox koop?

Nee. In elke borduurbox zitten alle materialen die je nodig hebt om het borduurpakket te maken. Maar de borduurbox gaat niet alleen om het borduurpakket zelf. Elke maand zitten er leuke/handige goodies bij.

 

Wat is het onderwerp van het borduurpatroon?

Elke maand is er een nieuw thema. En ook elke maand een nieuwe goodie.

Het thema maak ik elke maand aan het begin van de maand bekend. Het borduurpakket en de goodie blijven een verrassing.

Mocht je iets heel graag willen, dan kun je me dat altijd mailen. Ik kijk dan wat ik kan doen.

 

Beginnen met borduren

Met een nieuw borduurwerk maak ik mezelf heel blij. De pret begint al bij het uitpakken als de bestelling binnenkomt. Helemaal als er een cadeautje van is gemaakt. Ik maak het pakket open en de garens zitten al helemaal goed op het kaartje. Nog even snel de rand omzomen en ik kan beginnen.

Ik schenk drinken in, installeer me heerlijk op de bank met om me heen uitgespreid wat ik allemaal nodig heb. Het borduurpakket, het garen, de naald, mijn potlood om af te strepen en de schaar.

Ik pak de naald, zoek het midden en ik begin. Even tijd voor mezelf. En ondertussen kan ik nog naar de tv luisteren als ik wil of luisteren naar muziek waar ik van houd. En soms ook gewoon alleen maar stilte om me heen.

Dat gevoel wil ik jou ook geven. Daarom pak ik elke borduurbox met liefde en als een cadeau in. Zo begint de pret al als je de box uitpakt.

 

Hoeveel zijn de verzendkosten?

De blije borduurbox wordt gratis verzonden. Het is of een brievenbuspakket of een gewoon pakket. Dat hangt af van de inhoud en dat kan dus elke maand verschillen.

 

Wanneer wordt de blije borduurbox verstuurd?

De blije borduurbox wordt rond de laatste donderdag van de maand verzonden.

 

Wil je de blije borduurbox bestellen? Dat kan door hier te klikken.

 

© 2012 - 2024 Lilian's Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel