Sorteer op

Fight collectie

 

Op 21 augustus 2018 kreeg ik de diagnose borstkanker. Voor mijn familie en vrienden een grote schok, voor mij een opluchting. Want er was nu duidelijkheid en nu kon er actie worden ondernomen. Volgens de dokter hoefde ik alleen te onthouden dat het te genezen was. Dus daar ging ik voor.

Wat ik tijdens mijn hele behandelproces (dat tot op de dag van vandaag nog duurt) merkte, is dat mensen het vaak moeilijk vinden. Ze weten niet wat ze moeten zeggen. En ik snap dat! Maar weet je, het maakt niet uit wat je zegt. Laat merken dat je aan degene met kanker denkt. Je kunt gerust zeggen dat je niet weet wat te zeggen. Zo'n klein gebaar kan zoveel verschil maken! 

De afgelopen jaren heb ik me op verschillende manieren ingezet om geld op te halen voor kankeronderzoek. Zonder onderzoeken uit het verleden was ik er immers nu niet meer geweest. Eén van de manieren was mijn deelname aan Swimtofightcancer Eindhoven. Een zwemtocht van 2 km. in natuurwater. 
Dit jaar is er geen swim in Eindhoven. Maar toch wil ik het belangrijke werk van de stichting Fight Cancer ondersteunen. En daarom heb ik de artikelen op deze pagina gemaakt. De artikelen behoren allemaal tot de Fight collectie. 


Aan de armbanden hangt een dolfijn. Waarom een dolfijn? Dolfijnen tonen ons de kracht van ware vriendschap en gemeenschap. De dolfijn vertegenwoordigt ook vrijheid en innerlijke kracht. Ze herinneren ons eraan om te genieten van onze vrijheid en om in harmonie met de wereld om ons heen te leven. Het speelse karakter van de dolfijn is een herinnering dat we altijd plezier moeten zoeken, ondanks het feit dat het leven ook heel zwaar kan zijn. Ze herinneren ons eraan onze zorgen met een positieve houding aan te pakken.

Bij elk artikel staat aangegeven hoeveel exemplaren er zijn en hoeveel geld er naar Stichting Fight gaat. Help jij me mee om een mooi bedrag te doneren?

De actie loopt van 19 september (op deze dag kreeg ik 5 jaar geleden mijn eerste chemo) t/m 19 oktober 2023.

 

© 2012 - 2023 Lilian's Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel